Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En hyllning till min morfar som snart fyller 90 år. Hans hjärtmedicin har slutat fungera. Hang in there, grandpa, hang in there.


När du dör morfar

Du kommer dö morfar
Slutligen
Det har jag accepterat
Men jag gillar det inte
Inte det minsta
Du kommer träffa mormor
Det kommer du morfar
Ni hade underbara 60 år tillsammans
På jorden innan mormor dog
Och ni har en evighet tillsammans
Efter döden
När du har dött morfar
Så skönt att jag tror det tycker alla
Men jag tror inte
Absolut inte
Jag vet att kärlek är starkare än döden
Slutligen är den det
Slutligen




Fri vers av Losnall
Läst 328 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-17 15:10



Bookmark and Share


  Roula O
starka rader...
2009-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Losnall
Losnall