Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en blick av blått.



Blåögda ögon litar förblindat
på allt i en förvirrad och förlorad värld


ögonen är inte längre själens spegel

du visar vad du visa vill


Prestigen ligger i att vinna spelet
ingen kan reglerna till




Fri vers av BabyBlue
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-17 15:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BabyBlue