Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag blev en bubbla att förlora sig i


en bubbla i en låtsasvärld
vem tittar på
vem styr

en tår från ett porslinsöga
är det möjligt
är det sant

är det möjligt finns sanningen bakom huset

sanningen som från början var en lögn

vi var huset som inte höll
där taket föll samman
där väggarna inte orkade bära

du var smärtan i det röda inombords

det röda som aldrig gick att måla om till vitt

jag glömde grunden
såg det jag ville se

det som redan dött kan aldrig bli verklighet

aldrig verklighet kan ändå förloras

det röda inombords blev aska
svart som natten
porslinsögat blev is

jag blev en bubbla att förlora sig i










Fri vers av BabyBlue
Läst 341 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-17 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BabyBlue