Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag har en tid på rådhuset

jag har en tid på rådhuset
och alla tankar på bårhuset
är bortlagda
för nu
för nu kvittrar fåglar
och måsarna har kör på innergården
någon visslar på sin hund
jag har en tid på rådhuset
vi har tittat på ringar
och om natten är det vi som ringlar oss
i varandra
och allt är förlåtet
alla världskrig och slag
och blåmärken och ord som haglade
jag har en tid på rådhuset
och smärtan är borta
den som bott i kroppen
och var svart
som svärtade ner väggar
den har svävat bort
jag har en tid på rådhuset
som du fick avboka
innan sommaren ens tog slut
för vi blev som sommaren
och allt är förlåtet




Fri vers av LilyRasp
Läst 278 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-17 18:42



Bookmark and Share


    sårosa
vadf den vänder på slutet, blir helt tagen och lite ledsen och lite glad,,, du förmedlar känsla på ett sånt enkelt sett magdalena ..


slutet är vackert ... mmm jättefint ,,,
2009-05-17
  > Nästa text
< Föregående

LilyRasp
LilyRasp