Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Annanstans


Här sitter jag och mår illa.

Så jag blundar och ser flygplan, båtar, tåg... Rörelsen!

Och nu ler jag åt fotografen som skulle vilja fixera mig.

Jag har aldrig kunnat glömma platsernas lukter dit jag kommer att åka

Ögonen mot Ost, armarna mot Väster

Jag vill alltid vara annanstans




Fri vers av Stéphane från Frankrike
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-17 18:58



Bookmark and Share


  Susanne Ljung Adriansson VIP
Det är nog ganska vanligt... att alltid vilja vara någon annanstans... man får försöka leva här och nu, men ibland är det svårt!
2009-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Stéphane från Frankrike
Stéphane från Frankrike