Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAGANDE SKUGGOR

Jag kan inte stanna,

jag kan inte gå

Visioner jag haft,

har krosstas har malts


Heliga zoner,

en frizon från det

Som plågat och skadat,

minnen blir fel


Du borde förstått,

att jagande skuggor

Till slut hinner i fatt,

hur fort du än springer


Du borde ha tänkt på,

att stiga tillbaka

Och inte gått in

i demonernas rum


Men du stod där så naken,

förvirrad och stum

Känslor förleder,

känslor förför

Pulveriserats till inget,

inget är kvar




Fri vers av Björne.H
Läst 318 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-17 23:48



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Välartikulerad Dramatik !!!
2009-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Björne.H
Björne.H