Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2007 -2008
Issac.a.m och LillMarlene i

samarbete




Duett i Kärlekspoesi

 

 

Hjärta Av Guld

 

Jag svävar tätt intill och lutar mig fram
viskar i ditt öra ditt vackra namn

 

Din röst tog mig i stunder medan jag var upptagen med mina vänner
Jag glömde vänners ögon och jag gick in i en värld utan mått.

 

Jag lät dig slutligen höra mitt min röst
kanske det kunde vara en tröst


Plötsligt smalt jag av din röst
när du sade Hej..
Jag försökte att motstå...

men jag bars bort av ditt uttrycks ömhet

När dina vänner ser i ditt inre
ser dom kärleken jag bär
för dig i mitt sinne


Det verkar som alla ögon var vända mot mig
som om de försökte läsa dina uttryck i min ögon

 

Dom såg det du nu får se

När jag ställer mig framför dig

Låter mina läppar forma
de vackraste orden
här på jorden


Det var mest härligaste ögonblick

då jag läste uttryck på dina läppar


~jag älskar dig~


Jag blev stum då du visade mig
Jag tappade bort mig för en stund
vacklade till

 

Då vill jag fånga upp dig och hålla dig nära
Där kan vi hålla om varandra
Och bara vara kära

 

Jag lät din röst ta mig bort till den unika glömda världen.
Jag förlorade mig en stund i ditt skratt som kändes så nära


Tårar trillar på min kind då jag minns

Önskade att jag kunde säga till dig
i härligaste uttryck och med ljuvaste stämma

Vill jag ropa till värden


Jag Älskar Dig!

 

Då är vår lycka som strålande fullständig
Då kan vår kärlek för all tid är glöda het

Ända in i

evighet




Fri vers av issac.a.m
Läst 556 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-06-04 21:25



Bookmark and Share


  devilsangel
Kärlek...värmer att läsa...fint samarbete av två poeter jag beundrar..
2009-06-13

  kärleks ängel
det krävs två för att dansa!
underbar dans ni åstakom!!
2009-06-11

  Sladjana Zubcevic
Underbara rader av två underbara poeter!!!
2009-06-05

  Sladjana Zubcevic
Underbara rader från två underbara poeter !!!
2009-06-05

  Yvonne Vigstrand
Jaaaaaaaaaaaa så vacker!!!! Jag vill sjunga o dansa till dina/era ord...blir lyft o svävar iväg...in i all kärlek.

Underbart skrivet av Dig o Lill!

Kramar/Yvonne
2009-06-05

    sunnanvind
Fullkomligt underbart, o såklart att det är, med två underbara poeter i samarbete! Applådåskor till er båda!
2009-06-05

  sachie
suki desu (= din dikt alltså) ^_^ (ifall du skulle slå upp det ;P)
2009-06-05

  sachie
Vacker kärlek...

utsukushii
romanchikku

Suki desu ^_^
2009-06-05

  Sturesdotter
Även som ensam kärlekspoet, skriver du underbart...
2009-06-04

  peter markurth
mycket talande
2009-06-04

  Christer Eriksson
hur många kärleksdikter finns det. ska aldrig flickpojkvännerna ta slut..

jag tror ju att man måste vara psykopatlight för att skriva dessa texter. här var ni två.
2009-06-04

  Suzy med punkterna
Så ömt och så vackert.......
Låter mina läppar forma de vackraste orden......sagolikt.
2009-06-04
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m