Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gör ont ibland

och jag kände hur orden slog mig

som ett hårt slag mitt i prick

där hjärtat av kärlek ska vara

en stund i solens sken slockna det

förstod aldrig vad som hände

och jag kände hur du träffa mig

ett knivskarpt sår vidrörde

mina gömda tårar i ensamhet

börjar undra allt mer...

 

 

 

 




Fri vers av Lindizz
Läst 313 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-05-18 13:15



Bookmark and Share


    wildrosen
så berörande och stark...
2009-05-20

  Sladjana Zubcevic
"och jag kände hur orden slog mig

som ett hårt slag mitt i prick

där hjärtat av kärlek ska vara

en stund i solens sken slockna det

förstod aldrig vad som hände

och jag kände hur du träffa mig

ett knivskarpt sår vidrörde

mina gömda tårar i ensamhet

börjar undra allt mer..."
Underbart skrivet!!!
2009-05-19

  karenina VIP
kommer nära och gör ont.
2009-05-18

  Bibbi VIP
Starkt berörande text där jag känner igen mig.
Applåd!
2009-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz