Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden efter



Den bästa tiden
är tiden efter

när dagen ljusnar
när kraven minskat
när smärtan släppt
när hoppet återvänt
när allt svårt är övervunnet
när sorgen försvunnit
när alla gåtor är lösta
och allt är avklarat

Den bästa tiden
är tiden efter
för återhämtning
lättnad glädje och vila




Fri vers av Hildegun Relefors
Läst 340 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-18 13:20



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Det var verkligen sant...... så kloka ord att suga på! Att minnas.
Bokmärker
2009-05-19

  noname_realmind
Så sant! Fint skrivet.
2009-05-18

  ÅsaLena
Insiktsfullt, förhoppningsfullt och meningsfullt!
Blev uppmuntrad!
2009-05-18

  Fredrik Stillesjö
Hej Hildegun!

Ja, denna tid efter är något vi längtar till, aldrig tycks hitta, men det svider av saknad efter den när vi tror att vi tappat den. Hälsar vännen Fredrik
2009-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Hildegun Relefors
Hildegun Relefors