Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

missfall

I mitt sköte ett litet liv börjat gry,
ett hjärta taktfast slå.
Tårarna strömmar,
hjärtat ömmar.
Glädjen byttes till sorg.
I himmelsk harmoni dansar du
med änglarna nu.




Fri vers av Qvinn n'Lion
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-18 16:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Qvinn n'Lion
Qvinn n'Lion