Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag o min dotter har sett tecknat


Karlsson på taket


världens bästa

urgullig som vet
allt o lite till

alltid redo för trubbel
även om orsaken
är okänd

för

världens bästa

flygande räddare
i nöden

alltid redo för ursäkt
även om nöden
orsakats

av

världens bästa




Övriga genrer av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-18 17:13



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
***KUL***
***********
2009-05-18

  Carola Zettergren
:)världens bästa Karlsson!
2009-05-18

  aol
jag gillar honom också en go typ
2009-05-18

  Larz Gustafsson VIP
Ganska dryg typ, men ändå med ett hjärta av guld.
2009-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP