Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kludd

Kludd kladd

Inget blir bra

Inget att ha

Bara kludd

Ta fram ett sudd!




Fri vers av miss julie
Läst 326 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-19 18:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bra!

bokmärker
2009-11-12
  > Nästa text
< Föregående

miss julie
miss julie