Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

likt en tår

regndroppar falller

sveper in mot kanten

en tår faller sakta

lätt beröring smeker kind

bortom havets horisont

seglar tiden vidare




Fri vers av Lindizz
Läst 259 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-18 19:11



Bookmark and Share


  karenina VIP
havet som blandar sig med tåren... sköljer bort, renar och fyller med ny kraft
2009-05-27

  Lars Hedlin
Vackert längtandes...
2009-05-22

  Lasseman VIP
Så sant så! din text sätter sig så vackert i mitt bröst .. kram och applåder
2009-05-21

  Lena K Nilsson VIP
Vackra små rader...
2009-05-18

  issac.a.m
mycket vackert...
2009-05-18

  dunkar
Väldigt fint!
2009-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz