Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plundrat





Inte ett ägg kvar i rödhakens bo,
allt slit förgäves dom gjorde.
Skatan den kom till ett fulldukat bord,
grannsämjans katt lapar troget.

Laddat geväret med grovsalt och ärtor
skjuter bort gäster jag ej bjudit in.
Skiter i grannsämjans husdjur och fester
trädgårdens borg är min bara min.




ME/09













Fri vers av Madjori
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-19 07:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori