Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en ny skön värld

Ingen ännu känd
politisk ideologi
utesluter
möjlighet till
korruption

så länge någon
på grund av brist på

känsla av tillhörighet
kärlek eller
acceptans
tvingas söka
bekräftelse i makt
kommer denna möjlighet
alltid att nyttjas

ligger nyckeln till
en ny skön värld
i vår gemensamma
förmåga att
älska människorna
genomskåda makten
och förlåta oförståndet?




Övriga genrer av Anders P VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-19 08:28



Bookmark and Share


  Ronny Berk
filosofiskt vältänkt , på global nivå och med mänsklig anknytning, läser och omläser, ställer mej i värdefull fundering...ja...
2009-05-29

  Ulf Popeno
Varje ideologi glömmer alltid det som till slut förstör dessa sköna drömmar om en ny rättvis värld - Människan.
2009-05-29

  Per Rydberg
Varför inte!? Värdefulla reflektioner om våra mänskliga tillkortakommanden. Tack!
2009-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP