Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bygger ett liv från ingenting

Allt är nytt
finns inget grepp
vad som är vad
och varför

Men lyssnar
lär
och på ett eget sätt
med början från 0
hittar orden
tar tiden
och gör
succé

Bygger ett liv
från ingenting
gör livet till något bra
och skapar en framtid
byggt av erfarenheter
som till viss del
varit ack så tråkiga
men skapar rubriker
av helt annan
karaktär




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 462 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-19 13:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson