Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klippta vingar ?

Skall jag redan klippa vingarna?
Skall jag inte flyga mera nu?
I friheten
I lyckan
I passionens hetta
Eller byter jag bara vingarna till andra slags vingar?
Lite mindre vingar ?
Den dagen jag blir ringmärkt...




Fri vers av Novemberblomman
Läst 161 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-19 18:26



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Vingar...låt dem bära dig, som i denna text!
2009-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Novemberblomman
Novemberblomman