Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hemma hos mig har Herr Skata satt sin sista potatis, snart åker strutarna fram


Herr Skata




Herr Skata satt på trappen
smorde kråset glatt.
Rödhaksäggen borta!
skjuter han inatt.



ME/09




Fri vers av Madjori
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-19 18:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori