Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

knäpper peder med fingrarna

knäpper peder med fingrarna
så dör någon på arla
sa han den lille, krille på julfesten
han var rätt full
han spottade ut sin snus på
en driftledares tallrik
fick jag höra
jag var inte bjuden
men jag tyckte det var fint av krille
att göra sådär
och det är nog sant ändå
om peder knäpper med fingrarna
så dör någon på arla
jag stod högst på den listan
och jag dog där lite varje dag
surnade mer och mer
bland grädde och creme fraiche
men det är någonting med kylan där
som när någon frågade vilket gymnasium
jag gick på
och jag svarade med stora ögon
att jag tog studenten för nio år sen
det är definitivt något med kylan där
och det är något med peders förmåga
att få stora tjejer att verka små
få dem att dö lite på insidan




Fri vers av LilyRasp
Läst 211 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-20 02:11



Bookmark and Share


    sårosa
wow WOW ,,,du är grym :)

den är obehaglig... som tusan .. kryper innan för huden ... ingen kille jag vill träffa på en mörk natt .. fast va vet ja han kanske e fin på insidan ,,,
2009-05-20

  Elaine.S VIP
Riktigt bra skrivet om utsatthet och makt!! Kusligt
2009-05-20
  > Nästa text
< Föregående

LilyRasp
LilyRasp