Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och aldrig blir det höst igen





när sommar aldrig kändes höst
fick du mitt hjärta
lät det stanna hos dig
du bär det var dag
likväl som jag bär ditt

och aldrig blir det höst igen





Fri vers av sunnanvind
Läst 342 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-07-02 12:47



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
när förvissningen om samhörighet är så stark
att hösten känns oändligt långt borta
då blommar kärleken
2009-08-15

  Lasseman VIP
Snart så!.. snart är hösten här min vän .. bra skrivet
2009-07-22

  anits VIP
Så vackert att läsa......
2009-07-10

  Eva Langrath VIP
Vacker text får mig att tänka på ljuset och glädjen inom
2009-07-09

  Albert
ja den var fin
2009-07-09

    leelee
Fin liknelse om ljuset i hjärtat...
2009-07-04

  walborg
Hopp om ömsesidig tillit och värme ... fint skrivet! Tack.
2009-07-02

  Lars Hedlin
Vacker läsning..
2009-07-02
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind