Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

duga



aldrig hade hon visat sig
inte för någon

det var inte kroppen,den
var betittad av många

det gäller en själ
ett inre

en själ av drömmar
tankar

hur visar man själen utan att titta

för henne skymdes ljuset ändå

du är fin
du är fin

ditt inre blommar som en äng
varken mer
eller mindre




Fri vers av Myself
Läst 248 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-20 10:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself