Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ASSA 10 sekunder


Vad kan man göra på 10 sekunder



Man kan t ex öppna ASSA:s definition

Av

”Världens bästa lås”

Assa, passa skaffa hånglås




Fri vers av LassO
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-21 17:46



Bookmark and Share


  Queen_of_Rain
den här texten stannar jag till lite extra vid..
2009-05-22

  peter markurth
e väl bra för inbrottstjuvarna???? helt sjukt faktiskt...
2009-05-21
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO