Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en tanke, en känsla


Fina bilar

Det handlar inte om fina bilar

perfekta liv

det handlar om

hur vi ser på varann




Övriga genrer av Christine Sabel
Läst 204 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-20 16:32



Bookmark and Share


  Gunsan
Fina bilar
är inte mycket att ha
om vi inte ser
varandra ...
2009-05-23

  Cosmic Johanna
jag håller med,

det materiella välståndet är inte värt något

om det inte finns någon att glädjas över det med.

Hur vi möter varann berättar mycket om oss själva:-)

Möten på djupet är helande...


lite tnakar som väcktes hos mig:-)
2009-05-20

    sajo
Precis så är det. Allt är inte pengar utan det viktigaste är hälsan och livet man har som man ska vara rädd om.

Gillar dina ord.
2009-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel