Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min Farfar

Om du gick nerför trappan
bakom Konsums stora skyltar
så hittade du hans verkstad
där det luktade olja och aceton
På väggen hängde den minsta
cykeln i hela norrlandstrakten
              sa han
Det gick rykten om att han
snodde cyklar för att måla om dem
och sedan sälja vidare
Svårt att tro i ett samhälle
med femhundratrettio invånare




Fri vers av kittyheartpink
Läst 715 gånger
Publicerad 2005-09-22 15:01



Bookmark and Share


    André
Alltså den här korta texten gör en rivstart och drar i högt tempo för att i de sista raderna bormsa in lika säkert som jag själv gör när jag kör bil i vansinnesfart. Mycket bra. Texten väcker en lust att veta mer. Kan du göra en fortsättning?
2005-10-10

  Markattan
En ömsint, kärvänlig och jordnära skildring av din farfar.
Mjuk och varm i sin ton.
2005-10-07

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
En mycket mänsklig dikt, full av humor, kärlek och respekt! Fulländad i sin enkelhet.
2005-09-23

    ej medlem längre
En verkligt öm text, jättehärlig, bravo!
2005-09-22

  frig
söt och rolig text, med mycket känsla i,
den gör mig glad
2005-09-22
  > Nästa text
< Föregående

kittyheartpink
kittyheartpink