Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
FotbollsVM och folk undrar om jag håller på Norge, Sverige eller Finland. Couldn't care less! Håller lika mycket på Nigeria i så fall.


Vinnaren

Har aldrig varit någon vinnarskalle.

För mig spelar det ingen roll
vem som vinner och blir glad,
bara någon blir det.

Eftersom jag tror at allt som existerar
är ett,
så är alla vinnaren,
och vilken del som får titeln i ögonblicket,
är likgiltigt.

Jag känner mig lugn
i vetskapen
om att "jag" är en vinnare oavsett.




Övriga genrer av Ranja Bjurman
Läst 305 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-20 23:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Givetvis är du en vinnare!
2009-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Ranja Bjurman
Ranja Bjurman