Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
The neverending story- our reality?


Vi KAN skapa

http://discovermagazine.com/2002/jun/featuniverse/article_view?b_start:int=1&-C=




Övriga genrer av Ranja Bjurman
Läst 435 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-16 23:56



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
det är många gånger så tycker jag att min syn påverkar det jag har framför mig yesss
2010-03-15

  Ranja Bjurman
Kolla länken!
Handlar om hur det som existerar evt påverkas av hur vi ser på det!
2009-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Ranja Bjurman
Ranja Bjurman