Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara eller inte


Jag är ett köttberg

med banor av blod
och nerver

elektriska impulser
tankar

okontrollerbara

jag känner
att kroppen jobbar, finns

men jag kan inte påstå
att cogito ergo sum.

Var är "jag"?

Kan någon rikta
sin livgivande stav
mot mig

med rätt
svängningsgrad

och ge mig liv





Fri vers av Ranja Bjurman
Läst 490 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-03-15 10:37



Bookmark and Share


  Ranja Bjurman
Det där med svängningsgrad är hämtad från Elisabeth Haichs "Invigningen" :)
2010-07-21

    ej medlem längre
Den är riktad-av dig själv,vilket du skall vara mycket tacksam för du vackerskrivande naturälskande människa!!!
2010-04-23

  Gunnar Odhner
Främlingskap med inlevelse. Ibland behövs det att någon/något hittar en, när man själv slutar svänga.
2010-03-15

  Anders Nordlander VIP
Härlig text...
2010-03-15

  Gunnar Hilén VIP
Kanontext---det där med svängningsgraden är ju bara så sköööönt !
2010-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Ranja Bjurman
Ranja Bjurman