Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ledsen

Som
ett ägg

som
mödosamt
byggt skal

försökt skina
visa sitt
lysande inre

och
plötsligt
insett
att

när skalet
krossats

var

publiken
borta

och

kvar
en

flytande fläck.




Fri vers av Ranja Bjurman
Läst 383 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-04-02 00:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Lite väl avskalad sanning?
2013-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Ranja Bjurman
Ranja Bjurman