Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Njutning

Jag försöker.

Har inte
lärt mig
att inte
försöka.

Gör
det jag kan

men ändå
inte nog
för mig

tid?

på vilket sätt
kan tid
hjälpa?

man föds

eller inte

jag
inte.

Dags att
göra sitt bästa
någon annan stans

koncentration
är jag bra på

en annan sorts
tilfredsställelse
ibland-
om jag tillåter mig.







Fri vers av Ranja Bjurman
Läst 361 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-04-11 23:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag försöker.

"Har inte
lärt mig
att inte
försöka.

Gör
det jag kan

men ändå
inte nog
för mig

tid?"



Dina rader är så verkliga-så ytterst viktiga!
2012-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Ranja Bjurman
Ranja Bjurman