Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack


Yrvaken

Jag väntade dig inte
där jag var
instängd i mitt eget skal

du knackade på
och visade mig
världen utanför

omtanke, vänskap,
kunskap

sakta började jag
vakna igen
och se

dig-
solen
som gav mig
livet tillbaka

som värmer mig
med ord-
inget annat
är möjligt

du vattnar mig
låter ditt ansikte
lysa över mig

kraften
det hände med
förbryllar mig

skalet slets bort
och jag har
inget skydd
mot dig

sol







Fri vers av Ranja Bjurman
Läst 377 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-03-28 20:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Om jag varit solen!

Skulle jag låta alla mina strålar

Träffa just dig!
2012-03-30

    ej medlem längre
väldigt fin text, gör mig lycklig.
"solen
som gav mig
livet tillbaka"
underbart.
2012-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Ranja Bjurman
Ranja Bjurman