Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hunger

Liv
behöver
näring

-en logisk
sanning.

Är känslor
liv?

Något
i mig
hungrar

skriker

jag utfodrar
med bilder

men undrar

kan jag
någonsin
bli riktigt
mätt?




Fri vers av Ranja Bjurman
Läst 372 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-04-10 12:07



Bookmark and Share


  dubbelve
Rysningar i hela kroppen. Fantastiskt skrivet!
2013-03-28

    ej medlem längre
Din text sätter existensiella spörsmål i rörelse-är det bra eller mindre bra att aldrig bli mätt på det psykologiska/upplevelsemässiga planet?

Känner att jag hungrar efter texter som denna-glufsar i mig den och vill ha mer!
2013-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Ranja Bjurman
Ranja Bjurman