Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Makt

Min väninna säger
att det finns två sorters hundägare.

Ledarna- och följeslagarna.

Hon säger det efter att ha observerat
mina barn
använda mig som klätterträd.

Jag är en följeslagare,
kan aldrig bli något annat.

I mitt umgänge med hästar och hundar,
är jag vännen, den omhändertagande.

"Åt vilket håll vill du gå, vännen?"
Jag följer efter och ser till att allt går bra.

Jag känner aldrig makten,
blir aldrig beundrad.

Men jag kan känna tillit.
Jag är älskad.




Övriga genrer av Ranja Bjurman
Läst 355 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-20 23:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hästar och hundar är inte mina intressen-men din inställning är intressant och vacker!
2009-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Ranja Bjurman
Ranja Bjurman