Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enhet


Tänk om

- basilikan kan känna
- myggan har lika mycket rätt till liv som vi
- allt som är, är delar av samma sak, samma Jag

Då blir allt du gör,
något du gör mot dig själv.
Lev i ödmjukhet och tacksamhet inför livets cirkel
där inget betyder mer än något annat,
men allt är beroende av resten.




Övriga genrer av Ranja Bjurman
Läst 303 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-20 23:42



Bookmark and Share


  HelenaW
Insiktsfullt. Och precis så är det.. Vi är ett med allt och allt är ett med oss..
2013-05-03

    ej medlem längre
Närmar sig en punkt där jag blir väldigt glad-att inte vara ensam om en äkta livsbejakande övertygelse-mycket fin text!
2009-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Ranja Bjurman
Ranja Bjurman