Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur kan jag tänka på mig bara när du är en del av det som är jag....




Min röst...

 

 


Min poesin odlas ej i laboratorier 
och de tillverkas inte som den syntetiska blomman 

Kroppen av den jag älskar 
är jordmån för min inspiration

där planteras mina frö av ord
på vidder av sluttningar

 

 

 

  



 




Fri vers av issac.a.m
Läst 472 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2011-05-14 18:53



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Ord som blivit magi när din ordpensel svingats. =)
2012-03-06

    ej medlem längre
Underbart...
2011-11-22

  Suzy med punkterna
Med en delad del så skriver du underbart
2011-11-02

  Maria Zena Viklund
älskar så
2011-08-23

  annso.fie
Vackert.. mycket vackert. Med så få ord skapar du en stämning som får mig att ta ett djupt andetag och bara försvinna in i dina ord.
2011-05-18

    ADI Nehlin
underbar text
2011-05-16

    ej medlem längre
Så fint..jag älskar att du alltid har med naturen och alla vackra himlakroppar....
2011-05-14

  Anna*
Tjusigt! Så ska det vara! Applåder
2011-05-14

  Ninananonia VIP
:) Vacker är din röst ! :)
2011-05-14
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m