Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill leva


Jag vill leva

om så bara för en minut

lik blomman på ängen

som gror i den kalla jorden,

kämpar sig uppåt

för att blomma blott ett ögonblick



Jag vill, vill uppleva det

känslan av lycka,

glädje

ljus



Jag ber, älska mig

eller tyck om mig

eller se mig



men låt mig inte gå obemärkt förbi





Fri vers av sirène
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-21 09:01



Bookmark and Share


  mare VIP
Människans inre längtan är att bli sedd , hörd , bekräftad för den man är.....själens behov för att bli lyckligare.... bra förmedlar du dina känslor.......
2009-05-24
  > Nästa text
< Föregående

sirène
sirène