Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet är fullt av härliga möten och sår vänskap för livet


En vän för livet


Mitt i livet sker ett möte med en man
Som öppnade dörren till mitt hjärta
Enastående full av visdom är han
Vägledde mig genom min smärta

George sprider sin kärleksfulla energi
Kloka ord som känslorna berör
Ingen kan honom obemärkt gå förbi
När han sina pärlor på vägen för oss strör

Sprider tankar som ger nya perspektiv
Med värme och pillemarisk blick
En spännande resa är hans eget liv
Så lycklig att vi detta mötet fick

Med stjärnornas hjälp du skapar balans
För många som gått vilse i livet
Så att människor får en ny chans
Att beundra dig är så givet





Fri vers av duvan59
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-21 15:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

duvan59
duvan59