Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en vän


Beundransvärd människa



Du är en tjej med go och klös
som alltid släpper energierna lös
I din vilja att ge din hjälp till alla
Så att ingen riskerar att snubbla och falla

Värnar om människor och allehanda djur
Det är helt enkelt din färgstarka natur
I skogen och stillheten du gärna vankar
För att fylla på dina kreativa tankar

Du sitter sällan på rumpan och väntar
När nya idéer på dörren gläntar
icensätter det som du vill göra
Att det inte går är inget vi från dig kan höra

Det vi ger ut får vi alltid tillbaka
Är ditt mantra på din vandring här
Av din godhet har vi alla fått smaka
Du lever i den sanning som du andra lär

Med näsa för investeringar och Finanser
Du tar inga risker du ser endast chanser
Himlaboken är nog i ditt fall full
I banken där ovan som aldrig går omkull





Fri vers av duvan59
Läst 323 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-21 15:25



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Mycket fin dikt,

kan ges till många,

denna bokmärkes för positiva injektioner framöver.

För den är fylld av såndant som vi oftare kan ta fram.

Många fina strofer med känsla och budskap.

cosmo applåder!
2009-05-25

  Christine Sabel
Snyggt, får jag ge den till min väninna, den passade så bra på henne
2009-05-21
  > Nästa text
< Föregående

duvan59
duvan59