Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ömfotnad

världen tycks full av
ömma tår

man får akta sig
och se var man går

annars




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-21 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP