Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

samvete

om man inte kan ta hand om
sin egen skit

då har man inte mycket att säga
här i världen




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-21 20:47



Bookmark and Share


  aol
så sant bra skriftat
2009-05-23

  peter markurth
nej
2009-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP