Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet inte...

Jag försöker förtvivlat hitta en anledning att ringa dig
Jag försöker förtvivlat hitta en anledning att behöva dig
Jag försöker förtvivlat hitta en anledning att säga dej
Att jag behöver dig
Att jag saknar dig
Att jag vill ha dig
För det är du och jag
Det ska vara du och jag

Men tiden har gått och allt är förbi
Men jag försöker förtvivlat hitta en anledning att fråga dig
om du fortfarande vill ha mig
Men jag vet redan - tystnaden talar för sig själv
Jag är inte perfekt
Vet inte vad det är för speciellt med dig
kan inte säga
Kanske ditt svek - att du lämnade mig
Gör bara att jag vill ha dig ännu mer

Jag måste erkänna - jag hoppas fortfarande
på dig, på mig, på oss
Trots att jag vet, att jag inte vill ha
hela dig, utan bara en del
Bara mannen - bara du

Men det börjar ta slut - det börjar ebba ut
Så om jag lyckas hitta en anledning
ska jag försöka stå emot impulsen
Det finns tusen anledningar att ringa
Det finns tusen anledningar att inte
Vad är rätt och vad är fel?
Jag borde inte
Jag borde
Men varför?
Måste hitta en anledning att
Eller att inte...




Övriga genrer av Kornelia
Läst 442 gånger
Publicerad 2005-09-22 18:33



Bookmark and Share


    judas ifrån hemavan
ring aldrig en svekfull, en svekfull skall du låta löpa. den som svikit förtjänar icke den rättmätiges kärlek. den som sviker bör försvinna...
2005-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Kornelia