Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sogni e D'oro

 

i de stunder...

 

när den fuktiga skuggan befriad

äntligen lämnar rummets fasader

och hennes lungor längtansfullt

 

suger syret ur hans morgon

 

när hans inre murar kollapsat

under gråtens massiva kärlekskraft

gråter hon sina tårar med honom

 

hennes längtan har varit så stark

 

när den röda floden tinat de

osmekta strändernas förblindade kärlekspar

och den blodröda fjärilen

 

vilar i hennes utsträckta hand

 

i brytpunkten av ljus och mörker

och havets absoluta stillhet

 

...aldrig är vi mer

 




Fri vers av tdox
Läst 355 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-22 16:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tdox