Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till Calin; We are now living in Year One, earlier Before Calin, and why I feel like I'm living in a sci-fi novel that makes more sense than anything else ever did... Bilden: Celestial Apparition av Jonathon Earl Bowser




RhymeTanka ~ After Year Zero (Before Calin Trilogy Pt.II)

~*~

Christ was a nice man
and a cool hippie brother
but you as Woman

a cooler and most of all
warmer sister and mother...

LPWJ 22/05/09




Bunden vers (Tanka) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 368 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-22 22:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
underbar trilogi!
2009-05-23
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP