Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett steg mot framtiden


Vingklippt och skadad
vågar jag ändå


äntligen


sätta en fot
framför den andra


lämna mörkret bakom mig
och höja blicken mot horisonten




Fri vers av Nic
Läst 338 gånger
Publicerad 2005-09-22 21:26



Bookmark and Share


  Jojo
Välformulerad och hoppfull. Tycker om din uppställning. Man måste nog gå vidare trots de skador livet ger en. Men det är just som du skriver att våga och att lyfta blicket.
2005-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic