Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
;D Bättre än så här blir det visst inte idag! I brist på att hitta de rätta orden blev ingenting rätt, utom behovet att sätta ord(om än påhittade) på lusten att skriva nåt


När orden inte räcker till...

liffsit sväving slinslår faumna
sysslen vilysim manj
tanlisyl frimoun svirstal dai
månjila tiole krimoun
sawiljan esfano bysvat
glimny ofsa tou lovenjas




Övriga genrer av *maihe*
Läst 348 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-23 00:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

*maihe*
*maihe*