Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Piller som gör mig hel


släng åt mig några piller
som gör mig hel igen

släng åt mig några ord
som får allt att kännas bättre

ge mig tiden, orken, lusten
och förutsättningen

det här börjar bli för jobbigt
jag ORKAR snart inte längre




släng åt mig några piller
som bringar lycka

några häftklamrar
att spänna upp mina läppar med

ni kanske kan gipsa mig
eller ge mig en krycka

för för ett tag sen för länge sen
var jag nästan hel




jag minns några känslor
som inte var svartgråa

så släng åt mig en palett
med ljusa färger, inga mörka

jag minns ett hopp jag hade
att få slippa gråta

ni kunde lika gott ha slängt till mig
ett rakblad redan från början




för stödet jag hoppades på
lyser med sin frånvaro

tabletterna som skulle
bringa mig glädje

ni gav mig massa diagnoser
dom ekade i kanon

när jag behövde hjälp
att förstå mitt eget värde




släng åt mig några piller
som gör mig hel igen

släng åt mig några ord
eller släng in mig i en cell

släng åt mig en pistol
om ni tror det är lösningen

gör vad som helst för att
rädda mig från mig själv












Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-06-05 16:07



Bookmark and Share


  aol
Känner igen en skrift som borrar sej in
2016-04-08

    leelee
Tufft.
2009-06-05

  Lotti
stark text som satan. Jag tar och sparar den. vissa stycken är som diekt tagna u mitt liv
2009-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP