Jonathan Davis

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

poetryslam om Freak on a Leash (som KoRn skrev 1999)...och poetryslam SM-titeln är min! eller möjligen BK Öijers ständiga trofé... Bilden: Jonathan Davis




Ett KoRn av Sanning (poetryslam)

~*~

Vad hände med KoRn, blev de gamla
och feta som alla andra
Jag har er sång fortfarande i mitt huve
Måste jag hugga av den på en huggkubbe

"Freak on a Leash"
...Da boom na da mmm dum na ema
Da boom na da mmm dum na ema
Go!...
Yeah all day I dream about sex...
Står på scen i era Converse All Stars och
"A.D.I.D.A.S."

Och Giger gjorde ditt otrendiga ovickbara mikrofonställ
nedstämda basgångar och trendiga riff
som nu fyller världen från morgon till kväll
Nirvana kom och gick
liksom grungen försvann
Nu-metal, rap-metal
firar 10-års jubileum
likt Ten Years After
1969 på Woodstock
...det är ibland man inte tror det är sant

men vart blev ni av
ni släppte hits...anti Napsterhatare
"Y'all want a Single" say Fuck that
långt före ankdamm-blöjbyten på byråkratpolitiker
och anti Piratlagar
5 år efter Pirates of the Caribbean
alla trender är i femårsperioder på musikhaven, och retron kommer efter tio år
varför är det alltid så
...ni bara försvann

but you were
"Here to Stay"

Comeback vart 5:e år börjar bli gammalt
Ska Ozzy eller ni vara
förband
eller
Headline!?

LPWJ 23/05/09

Freak on a Leash LIVE Rock AM Ring, GER 03Jun2007
http://www.youtube.com/watch?v=mRm-X0ytvMA

Freak on a Leash LIVE w/Corey Taylor(Slipknot) 2007
http://www.youtube.com/watch?v=rSx87MX_LUM




Fri vers (Spoken word/Slam) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 501 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-24 05:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP