Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
morgonreflexion i gammalpoetisk anda


bemålat gräs

prakten berusar ögonen

vårt gräs
det icke kortklippta
det fria
höga

som ivrigt sträcker strå mot sky
och vågdansar i vinden
smörblommeförgyllt till topps
och veronikablått vid marken
översvävat av hundkexskrus

nu också med primöriska
klöverröda huven i

kvar att skåda
ännu icke i blom
är prästkragekransar
och klockor blå




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-24 09:30



Bookmark and Share


  Christine Sabel
Naturen känns ännu rikare när du beskriver den!
Jag såg blått gräs när jag var i Etiopien, från hästryggen.
2009-05-27

  Elaine.S VIP
Böljande brer dina ord ut sig om något att vila blicken på, vackert så!!
"vårt gräs
det icke kortklippta
det fria
höga"
2009-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP