Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven efter inspiration från Maria Natasjas dikt "Tankar i tidig timma"


I den bleka kärlekens krankhet


I den bleka kärlekens krankhet
i ljuset av dina drömmars ensamhet
sitter du våt och het
funderar över smek
det som borde vara fyllt av ömhet
var bara en morgonljusets skugglek




Fri vers av Herr Ångest
Läst 332 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-05-24 22:46



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Oj herrn...det här var braigt skrivet :)
Fint och liksom lite varmt vemodigt...nice!
2009-05-29

  Maria Natasja
"sitter du våt och het
funderar över smek"

Snyggt....My cup of TE! :)

Fan, den är ju bättre än min:)
Kram
2009-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Herr Ångest