Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla våra brister

Du kan inte bli en bra person
om du inte tänker som en
Du kan inte vara en vän
om du inte har en

Om du blir din egen vän
har du i alla fall en
Alla våra brister blir oftast
till någon annans tvister

Tänk om vi alla kunde rena
sinnet på en spirituellklinik
Bli lyckliga och känna oss nöjda
med den vi är
och ta reda på varför vi är här

I dag ska jag inte säga något illa
dumt fult eller hårt
Bara sprida glädje kärlek och harmoni

Kan du det eller känns det svårt




Fri vers av Spirit
Läst 220 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-25 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit