Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läs mig ..

 

 

 

 

 

Jag vill ha en dröm
din skugga
betyder detta något för dig ?
eller du är som andra
läser den utan att läsa mig

 

 Läs mig ....... Älskling
läs mig väl !
för jag söker efter en vansinnig läsare
som ska trä på poesi över sin handled
såsom ett armband
och se världen ta form av en poet

 

Håll om mig!....

Håll om mig tätt
för mitt tillstånd har förvärrats
jag tappade balansen
mina artärer är tömda
mina ben avdunstar
Snabbt! Tvätta ditt hår
i floden av min galenskap
kärleksgalenskap
som kan aldrig förklaras

Lyssna! min älskling
Lyssna till mig väl
för jag är orubbligt förälskad
i en mystisk poetisk form!
lysande i dess sorg
För jag vädras alltid
vid min sorg

Vinet ur havet är blått
vara berusad !älskling
Drick mig
Drick mig
tills havet förvandlas till rosor
blir gul,grå,röd
Hur härlig är kvinnan
som förlorar sin balans
i närvaron av poesi
och blir berusad

Du som sprang in i mitt minne
från jasminen,och tårar av mandolinen
Jag har ingen definition för lust
en dag blir det som en ros på mitt slag
en dag är blir det som en glöd som brinner i mina händer
eller en sockerbit i min mun...

Kyss mig.. kyss mig väl
Allt jag läser blir blom
och allt jag skriver blir knoppar

Du kvinnan av vatten
som tar mig till fjädrarna
och ger mig stjärnor , gåvor,
vingårdar ,pinjenötter
Jag tackar dig
tusen gånger
för din generositet
Jag hade bott i exilen så länge
och utan dig inte ha förmågan att blomma och växa till ett träd

 




Fri vers av issac.a.m
Läst 348 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-09-11 23:10



Bookmark and Share


    solomio
Vackert och poetiskt
2010-09-12

  Suzy med punkterna
Fantastiskt vackert och full av passion...
Ingen som du kan väl trä bokstäver så vackert!
2010-09-11
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m